Sa va fie rusine, domnule Basescu!

Sa va fie rusine, domnule Basescu!

Pentru ce? pentru afirmatia facuta aseara intr-emisiune a postului B1TV: „Noi consideram ca abdicarea regelui a fost un mare act patriotic. Nu, a fost un act de tradare a interesului national din partea regelui”.
Sa va fie rusine mai ales ca aceasta afirmatie ati facut-o exact in data de 22 iunie, la data la care acum 70 de ani, la trecerea Prutului de catre armatele romane la ordinul lui Ion Antonescu, ordinul dat a ramas in istorie sub fomula celebra „Ostasi! Va ordon: Treceti Prutul!”

Uitati multe domnule Basescu, uitati pana si ceea ce ati invatat la istorie!

Sa va fie rusine!

Anunțuri

Un gând despre „Sa va fie rusine, domnule Basescu!

  1. Puteti adauga multe de care sa ii fie domnului nostru scump presedinte…i/ar mai putea fi rusine de faptul ca intr-o alta emisie ii zicea unei batrane de cred peste 70 de ani sa mearga sa isi munceasca painea…de faptul ca ne baga povesti cu cumparati produse si masini made in romenia ca tara noastra sa aiba mai mult castig decat daca dati banii la vecini desi membri fam dansului au masinii nu tocmai romanesti,ar mai putea sa ii fie rusine ca ia de la gura batranilor si copiilor sa burduseasca bine buzunarele parlamentarilor,ar mai putea sa se rusineze de faptul ca dupa alegeri ne/a ras in nas…..ca in primul mandat a vrut sa ne ia ochii cu mariri de pensi si alocati ptr a/si castiga si al 2-lea mandat…insa totul a fost doar o strategie ptr a-i pacali pe romani naivi..ptr ca la inceputul celui de-al 2-lea mandat ne-a ras in fata cu acel „I-AM CIURUIT” atunci nu stiam ce vroia sa zica dar acum cred ca toata lumea a inteles…ne-a ciuruit……rusine lor ca fac toti romanii sa fuga de tara…rusine lor ca din tara cea mai frumoasa au facut un cosmar…..si stiti de ce nu o sa ii fie niciodata rusine nici lui nici fidelului BOC ptr ca nu au constiinta….. si le pasa decat de buzunarele lor nu de viata romanilor…isi uita datoriile pe care le au fata de noi….. si un hot e hot pana la moarte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s