Raisa Maria … vesti bune

http://pentru-raisa.blogspot.com/

„Luni, 27 iunie 2011
Din nou acasa
Va salut cu drag!
De cateva zile am revenit acasa de la centrul de recuperare 1 Mai. Raisa a fost fetita harnica si a muncit mult si ne-a facut surprize frumoase. Am vazut-o rostogolindu-se singurica de doua ori, ceea ce pentru mine a fost un miracol! Acum asteptam, stimulam, muncim, speram si ne rugam sa devina obisnuinta rostogolirea in joaca ei. In fundic sta turceste si mandra ceva mai mult ca inainte. Desi nu avem voie caci s-a format o usoara scolioza pe partea dreapta din cauza muschilor moi si avem nevoie de multa gimnastica pentru corectarea pozitiei. Dar e placerea ei si priveste mandra in jur pana oboseste. Am adaugat poze din perioada de spitalizare in album.
Clinica Xcell Center, la care asteptam programarea pentru transplantul de celule stem are activitatea suspendata si ni s-a comunicat ca din august vor reincepe tratamentele. Noi asteptam si ne rugam sa putem face interventia cu celule stem.
Va multumim din nou pentru tot ajutorul vostru, pentru toate gandurile frumoase si rugaciunile voastre, caci ele ne-au dat putere sa privim zambind inainte si sa adunam curaj din toata neputinta noastra!”

Suntem alaturi de voi si ne rugam pentru micuta Raisa Maria!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s