1 500 de euro ca sa nu moara micutul Denis!

Articol preluat de pe Saccsiv’s Weblog

„Sa fim uniti ca sa salvam o inima

Mereu credem ca cele mai grele clipe le traim noi! Noi cei care ne vedem sanatosi si mai ales avem copii sanatosi si ne bucuram de fiecare zambet al lor sau obraznicie pe care o fac. Drama familiei Hariga din Borzeşti, comuna Ungureni, jud Botosani capătă proporţii dramatice. După câteva zile de suferinţă, micuţa Georgiana-Iulia de 1 an şi opt luni s-a stins la spitalul din Iaşi unde era internată.

A plecat într-o lume mai bună strigându-şi tatăl care era la Botoşani, îngrijind de celălalt copil al său, Denis, de 4 ani. După ce a primit telefon că starea fetei se înrăutăţeşte omul a plecat într-o fugă în celalalt judeţ, chiar dacă viscolul ameninţa să blocheze drumurile.

A ajuns însă prea târziu. Chiar dacă soţii Adrian şi Alina Hariga nu au cerut ajutor decât primarului de Ungureni, oamenii din sat au făcut scut în jurul problemei lor. În urma publicării poveştii lor, mulţi oameni s-au interesat de soarta lor. În demnitatea lor, specifică omului simplu, muncitor şi cinstit de la ţară, i-au podidit lacrimile când au văzut că nu sunt singuri.

„M-au sunat de peste tot, s-au interesat, unii au zis că pun bani. Vedeţi? Există şi lume bună, lume cu inimă, cu milă, cu credinţă în Dumnezeu. De mi-aş salva măcar băieţelul” a oftat tatăl.

Acum se lupta pentru a strange suma necesara operatiei baiatului care il ajunge 1500 de euro pentru operatia care va avea loc in Spitalul din Tg. Mures la sfarsitul luni februarie.. .Aceasta suma nu o au familia datorita saraciei in care traiesc mai ales si tatal fiind si el bolnav.Daca nu reusesc sa stranga suma exista riscul sa-si piarda si pe al doilea copil.Sa fim uniti sa-i ajutam sa stranga suma necesara ca sa-si salveze pe singurul copil pe care le-a ramas.

Cei care doresc să ajute familia greu încercată din Borzeşti o pot face donând în contul

Titular cont Hariga Costel

Agentia CEC Ungureni jud.Botosani

Toate detalile despre acest caz le gasiti pe blogul lor:

http://salveazaoinima.blogspot.com/

Cont Ron- RO72CECEBT2908RON0313279

Cont Euro- RO42CECEBT29B2EUR0515064

Date contact: Hariga Costel: 0744177237”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s